Speedminton® verden over

Idèen om sporten "Speedminton®" så dagens lys i Berlin Kreuzberg. I starten ble det spilt av kun få spillere rundt omkring i parker, men et par år etter oppstarten fikk verden øynene opp for sporten etter hvert som folk fikk prøvd og sett hvor gøy det var. Per i dag utøves Speedminton på alle fem kontintenter. I 2013 kjempet spillere fra hele 52 nasjoner mot hverandre i det andre offisielle ISBO Speedminton® World Championships.

[WWW.SPEEDMINTON.COM]

Speedminton® - Het origineel

Speedminton® er klar over sitt ansvar som firma. Vi gir arbeidere og utviklere gode arbeidsvilkår, og vi legger vekt på miljøvennlig produksjon. Våre produkter har høy standard, og de blir testet av uavhengige institutt i henhold til internasjonal standard.

Vårt hovedprodukt - Speeder® Made in Germany:

Den verdenskjente patenterte Speedminton® ballen blir kalt speeder. Speeder® er de eneste Crossminton / badmintonballene som ikke er produsert i Kina. De blir produsert i Sachsen, Tyskland, og materialet er syntetisk fra Sveits samt resirkulert materiale. Speeder® er den eneste ICO sertifiserte speederen, og den eneste som brukes i konkurranser verden over.

På grunn av den bølgete konstruksjonen, roterer speederen gjennom lufta, noe som gir luftmotstand og nøyaktighet. Bare Speedminton® Speeder® gir muligheter for å spille i mørket. Speedlight og NIGHT speeder lyser i 3 timer.

Per Hjalmarson: vinner av EM og VM:
„The Speedminton® Speeder® er den eneste ballen godkjent for Speed badminton, og den tåler min serv på 250km/t!“

Rene Lewicki, ICO-President:
„The Speeder® fra Speedminton® er den eneste ballen til Speed Badminton som er produsert utenfor Kina. Produksjon i Europa gir den ekstra kvalitet.“

Racketer

Etter mange års erfaring, kvalitetskontroller og utprøving av ulike materialer, er vi overbevist over at vi har de beste racketene for denne spennende idretten! Vi garanterer at bare EU-sertifiserte materialer blir brukt i vår Speedminton®produksjon.

Dette er grunnen til at 90% av alle internasjonale profesjonelle stoler på utstyret fra Speedminton®.

Velg kvalitet når det gjelder sportsutstyr, og følg 10 millioner kunder fra verden rundt som allerede bruker vårt utstyr når de spiller det raskeste og morsomste racket-spillet i verden!