Speedminton®

Speedminton GmbH, grunnlagt i 2002, har gitt verden en ny idrett; Crossminton / Speed Badminton. Med enkle regler blir denne sporten like attraktiv for idrettsutøvere som for alle som kan holde i en racket. I konkurranse eller lek; Crossminton / Speed Badminton er et spill uten grenser.

Speedminton®produserer det aller beste utstyret til Crossminton / Speed Badminton av topp materialer: Racketer av aluminium eller karbon, patenterte speedere, banemarkeringer – og ellers alt du trenger for å spille på stranda, i parken eller på veien. Nett er ikke nødvendig! Spill hvor som helst, når som helst!

Kort historikk

I 2001 i Berlins Kreuzberg distrikt ,møttes de første spillerne som var på utkikk etter et mer vindstabilt badmintonspill. Noen av dem grunnla et lite firma; Speedminton GmbH, som klarte å videreføre ideen til en helt ny idrett – Speed Badminton – og de utviklet egnet utstyr for denne sporten i løpet av bare fem år. Speedminton® startet å markedsføre de første konkurransene i 2005, og har siden bare vokst. På 01.01.2016 den offisielle betegnelsen på sporten har fått nytt navn i Crossminton.

Ved å få ISBO og kjente idrettsutøvere som partnere, har Crossminton / Speedminton® fått muligheter til å forbedre kvaliteten på utstyret. Med en markedsandel på 80%, er Speedminton® den ledende på verdensmarkedet innen utstyr for Crossminton / Speed Badminton. I 2011 ble det første ICO Speedminton® verdensmesterskap arrangert i Berlin.

Crossminton / Speed Badminton erobrer verden. Mer enn 2,5millioner spiller for rekreasjon, de fleste av dem i Europa. Men også i Australia, Mauritius og Brasil spilles speedminton. I 2012 ble Speedminton® Sporting Goods Inc. grunnlagt i California.

Speedminton GmbH (hovedkvarter)

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Germany

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info-garbage-@-garbage-speedminton-garbage-.-garbage-com